Ara
Toplam kayıt 6, listelenen: 1-6
Opinions Of Students About Distance Education In The Pandemi Process
(Malatya Turgut Ozal University, 2020)
Distance education has become an imperative in the process of the pandemic in Turkey. Private or public institutions that provide education and training at all levels continued their activities through distance education. ...
A Research on Academician Opinions on Distance Education in the COVID-19 Process
(Malatya Turgut Ozal University, 2020)
With the Covid-19 pandemic process, educational activities all over the world faced a great challenge. This epidemic, which has a very high risk of transmission, prevented students from taking lessons in the classroom, ...
Anadolu’nun farklı illerinden toplanan propolis örneklerinin kimyasal karakterizasyonu
(Bursa Uludağ Üniversitesi, 2020)
Propolis; bal arılarının bitkilerin farklı kısımlarından topladıkları reçineleri işleyerek kovanlarında depoladıkları viskoz yapışkan reçinemsi bir maddedir. Bu reçinemsi madde arıcılar tarafından farklı tekniklerle hasat ...
Heart Sound Classification for Murmur Abnormality Detection Using an Ensemble Approach Based on Traditional Classifiers and Feature Sets
(Ali KARCI, 2020)
Abstract— Phonocardiography (PCG) is a method based on examination of mechanical sounds coming from heart during its regular contraction/relaxation activities such as opening and closing of the valves and blood turbulence ...
Öğretmen adaylarının teknoloji yeterlilikleri ile teknolojiye bakış açısı arasındaki ilişki
(Gümüşhane Üniversitesi, 2020)
Araştırmada; öğretmen adaylarının teknolojiye bakış açıları ve teknolojiyi kullanma becerileri düzeyleri belirlenmeye çalışılmıştır. Çalışma; 2018-2019 eğitim-öğretim döneminde bir kamu üniversitesinin, Eğitim Fakültesinde ...
Arı ürünlerine genel bir bakış
(Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, 2020)
Arı ürünleri gerek gıda takviyesi gerekse de geleneksel ve tamamlayıcı tıp uygulamalarında oldukça yaygın olarak kullanılmaktadır. Bal, polen, arı ekmeği, arı sütü ve propolis gibi arı ürünlerinin gıda olarak besleyici ...